La Busta – Konvolutten

103large

KONVOLUTTEN

AF SPIRO SCIMONE

EN LIVSFARLIG ITALIENSK FARCE

Med: Dejan Cukic, Jesper Hyldegaard, Benjamin Boe Rasmussen, Mads Wille
. Manuskript: Spiro Scimone. 
Iscenesættelse: Simon K. Boberg. 
Scenografi: Edward Lloyd Pierce.
 Lysdesign: Mads Vegas. 
Lyddesign: Jes Theede

Oversættelse: Rie Boberg

Der var gratis lektioner i demokrati, kødgryderne bugnede, og der var masser af whisky på flasken, da Husets Teater præsenterede danmarkspremieren på KONVOLUTTEN. Stykket er skrevet i Berlusconis Italien af den prisbelønnede dramatiker, skuespiller og teaterleder, Spiro Scimone, som hermed for første gang blev opført i Danmark og Skandinavien.

En mand får et brev uden grund. Han ved ikke, hvem afsenderen er, og han ved ikke, hvorfor brevet er blevet sendt til netop ham. For at komme til bunds i sagen opsøger han et kontor. Her møder han Sekretæren, Kokken og en tredje person ved navn X. Det er et mærkeligt kontor. Samtalerne er overraskende, og begivenhederne tage de mest absurde drejninger. Nogen stiller spørgsmålstegn ved, om mandens ansigt egentlig er hans eget, og i baggrunden er der nogen, der griner. Men vores mand er overhovedet ikke kommet for sjov. Han vil virkelig gerne vide, hvorfor han har fået det brev. Men det skal vise sig, at det ikke er så nemt at få et svar. Han er hele tiden nødt til at vente. Vente til det sidste …

KONVOLUTTEN er en underholdende politisk farce, der tager pulsen på magtens ofre og bødler i et samfund meget lig vores eget.